Advocaat echtscheiding

Advocaat echtscheiding

Soms komt er een moment in een relatie waarin je tot de conclusie komt dat het niet meer goed loopt tussen jou en je partner. Er is een kloof ontstaan die jullie niet meer kunnen overbruggen. Jullie besluiten uit elkaar te gaan.

Het kan dan zijn dat jullie door de bomen het bos niet meer zien. Er moeten zo veel dingen geregeld worden, afspraken moeten worden gemaakt en formulieren ingevuld. Dan kunnen spanningen soms hoog oplopen, en samen komen jullie er niet meer uit. Dan kiezen jullie voor een advocaat echtscheiding van Deskundig Scheiden. Samen met deze professional gaan jullie eenvoudig en soepel uit elkaar.

scheiding regelen

Wat doet een advocaat echtscheiding?

Een advocaat echtscheiding leidt jullie soepel door het echtscheidingsproces. Hij of zij neemt alle afspraken met jullie door en samen kijken jullie naar een eerlijke verdeling van de boedel en het vermogen. De advocaat kan alternatieven aandragen als jullie ergens samen niet uitkomen en kan de consequenties van bepaalde (financiële) beslissingen uitleggen. Hebben jij en je partner samen kinderen? Dan stellen jullie met de advocaat een ouderschapsplan op. Als alle afspraken gemaakt zijn stellen jullie samen met de advocaat een echtscheidingsconvenant op. Hierin worden alle gemaakte afspraken vastgelegd in duidelijke en eenduidige bewoording.

Uiteraard hoeven jullie geen gebruik te maken van een advocaat als jullie daar een behoefte aan hebben. Tijdens het hele echtscheidingsproces kan deze aan de zijlijn blijven staan. Alleen in het laatste deel komt de advocaat even in actie. Het is bij de Nederlandse wet namelijk verplicht dat een advocaat de echtscheidingsstukken indient bij de rechtbank. Als de scheiding wordt goedgekeurd zorgt de advocaat er ook voor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Scheidingsdeskundige

Vlot en soepel uit elkaar gaan?

Uit elkaar gaan met een advocaat echtscheiding van Deskundig Scheiden gaat in zeven eenvoudige, transparante stappen. Bij ons kan je al binnen twee tot drie maanden gescheiden zijn! Neem direct contact op.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.